Zumba

 

zumba dvd dansZumba är en dansbaserad träningsform som blivit mycket populär på sistone. Zumba skapades i mitten av 1990-talet i Colombia av Albert ”Beto” Perez. Efter enorma framgångar i sitt hemland lanserade ”Beto” Zumba Fitness i USA i slutet på 90-talet. Det blev en succé och Zumba har sedan dess blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i landet.

Zumba bygger på de latinska dansstegen som till exempel samba, salsa och merengue. Tillsammans med aerobicssteg skapar de en kombination som blir en dansworkout till härlig latinsk musik.

Zumba beskrivs som ett roligt och spännande sätt att träna. Det ska vara lätt att lära sig och du förbättrar din kondition samtidigt som du förbrukar kalorier.

En av många som har hakat på trenden är Hollywoodfrun Maria Montazami. I sista avsnittet av säsong fyra av ”Svenska Hollywoodfruar” kunde man se henne dansa loss i ett Zumba pass på ett gym.

zumba dvdProva på Zumba

Med Zumba Fitness DVD:n kan du enkelt träna Zumba hemma. Paket innehåller allt du behöver för att komma igång med denna roliga träning. Du får med dig hela 7 DVD:er samt 2 st Zumba Fitness hantlar. Köp ZUMBA DVD!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)