Trx band

 

Träna hemma med TRX band!

Med Trx band så tränar du med din egen kroppsvikt. Med träningsredskapet kan du utföra många olika effektiva övningar för hela kroppen som ger dig ökad styrka, balans och flexibilitet. TRX togs ursprungligen fram till de amerikanska elitsoldaterna Navy Seals för att de ska behålla sin fysik när de var ute på uppdrag. TRX har sedan dess vuxit i popularitet och är idag en av de hetaste träningformerna i USA. Hollywoodstjärnor som Jennifer Lopez och Ellen Pompeo är bara några som regelbundet använder denna träningform för att hålla sig i form. Det bästa med TRX är att det superenkelt att träna med hemma eller att ta med sig om man reser ofta. Köp TRX band här!

Kika på video nedan för att se några TRX övningar:

  2 Responses to “Trx band”

  1. Det här är riktigt bra träning! Man är helt slut efter ett träningspass. Finns det inga TRX-grupper i Stockholm?

  2. Jag sitter här och ler saligt. Den här träningsvärlden som öppnats för mina ögon är helt obekant men samtidigt lockande. Har tex aldrig tidigare hört talas om TRX!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)